The Paddock

Utleie av The Paddock på Øvrevoll

Vi leier ut 3 flotte selskapslokaler beliggende på Øvrevoll galloppbane midt i Bærum. Lokalene er inspirert av sine omgivelser med hest og gallopp i fokus. 

Paddock View & Derby stuen:
Et flott og helt nytt lokale som passer godt for selskaper fra 20 - 150 personer, be oss om forslag til bordplan. Lokalet kan deles opp til mindre selskaper. 
Passer også ypperlig til bryllup, men vi har også hatt en rekke 50 årslag og konfirmasjoner her. Huset stod ferdig sommeren 2017, så 2018 er første året vi leier ut dette flotte lokalet. Her har vi en trivelig bar og det er også god mulighet og plass til DJ/band og dans utover natten. Lokale er trivelig og minimalistisk med store vindusflater vendt ut mot galoppbanen. Det er også en terrasse tilknyttet lokale slik at velkomst kan serveres her ute i solveggen. Her har vi alle rettigheter. 

The Paddock:  
Dette er lokalet Sherryhaugen. Lokalet passer godt til selskaper opp til ca. 30-70 personer. Dette er et intimt og trivelig lokale med en god bar løsning. Her har vi alle typer fester. Det er også god plass til buffet og dansegulv. Be oss om forslag til bordplan. 
Utendørs er det en meget stor terrasse over 3 nivåer, alt under tak. Her ute passer det godt å ta velkomst i sommersolen. På The Paddock har vi alle rettigheter. 

Telt:
Utendørs er det store områder hvor vi kan plassere telt. Vi har hatt store grupper i telt her og har god erfaring med dette. Her kan vi få opp mot 1000 gjester. Alt av telt og annet utstyr som trengs kan vi også stille med. Flotte toaletter er det også på området som kan benyttes.
Kontakt oss for mer info og planløsninger.

Bildegalleri The Paddock >

Kort sagt; Flotte selskapslokaler og utemuligheter som leies ut til både næringslivet og private, på dagtid, kveldstid og i helgene - hele året. Leie av våre lokaler forutsetter bestilling av mat fra oss.

Booking

Online Booking >  

Ring  40003393 >

Del denne siden: